Dezinsectie Bucuresti

dezinsectie

Dezinsectia este procedeul de exterminare cu ajutorul unor substante insecticide a insectelor daunatoare si parazite transmitatoare de boli.

Dezinsectie prin pulverizare solutie lichida – consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie, contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se aplica in stare pulverizata.

Tratamentul se face cu pompa tip vermorel pentru spatiile inchise (apartamente, birouri etc), iar pentru exterior cladiri si vegetatie se folosesc aparate tip atomizor. Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Aceste substante se regasesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sanatatii. Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve. Deplasarea, constatarea si evaluarea sunt gratuite. Preturile se stabilesc in functie de gradul de infestare si de marimea suprafetei propuse pentru tratament.

Call Now Button