Dezinsecție București

Dezinsecția este procedeul de exterminare cu ajutorul unor substante insecticide a insectelor dăunătoare și parazite transmițătoare de boli.

Dezinsecție prin pulverizare soluție lichidă – constă în utilizarea substanțelor pesticide de ingestie, contact, pentru combaterea insectelor adulte și a larvelor. Substanțele se aplică în stare pulverizată.
Tratamentul se face cu pompă tip vermorel pentru spațiile închise (apartamente, birouri etc), iar pentru exterior clădiri și vegetatie se folosesc aparate tip atomizor. Substanțele pe care le utilizăm în procedura de dezinsecție sunt inodore, nefiind toxice pentru om și animale. Aceste substanțe se regăsesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sănătății. Spectrul de acțiune al substanțelor pe care le utilizăm se referă la urmatoarele categorii de insecte: gândaci de bucătărie, purici, muște, țânțari, furnici, plojnițe, păienjeni, termite, insecte de plajă, dăunători depozite și larve. Deplasarea, constatarea și evaluarea sunt GRATUITE. Prețurile se stabilesc în funcție de gradul de infestare și de mărimea suprafeței propuse pentru tratament.

0766 285 460 | 0724 192 795

Call Now Button